Curs si consultanta foto video Cluj

Posted on duminică, septembrie 13th, 2015

Cursurile foto oferite de noi vin cu ceva nou pe scena cursurilor de fotografie. Nu vor fi ca si niste cursuri foto clasice, cu mai multi cursanti, ci vei fi doar tu si unul din echipa noastra. Timp in care vom explora diferite situatii de lumina si culori, mood uri si scenarii, locatii si modele.

Majoritatea cursantilor sunt interesati de fotografia de portret, iar pentru asta le recomandam sa vina insotiti de un model.

Pretul incepe de la 200 lei ora in care in general nu vom discuta despre termeni tehnici , ci mai mult despre perspectiva artistica, care te ajuta sa ti duci la bun sfarsit ideea prin mijloace estetice.

curs foto curs video consultanta foto video

Partea teoretica va fi impreuna cu cea practica, pe metoda inveti lucrand. La curs vom vorbi despre compozitie, perceptie, intuitie, creativitate, estetica si post procesare. Poti pune orice intrebare legata de domeniul foto sau video.

Consultanta foto video se adreseaza persoanelor sau companiilor care sunt familiarizate cu domeniul foto video si vor sa si perfectioneze skill urile sau au nevoie de parerea unui specialist in tehnici foto video. Daca nu ai o camera foto sau video, noi iti punem la dispozitie camere foto sau video din gama canon, lumini de studio si portabile, iar pe partea de video camere dslr Canon sau Blackmagic 4k cu obiectivele aferente fixe sau cu zoom, wide sau tele, sunet Sennheiser sau Rode, sisteme profesionale de stabilizare a imaginii.