Inchiriere drona cluj

Posted on luni, aprilie 18th, 2016

Inchiriere drona Cluj DJI Phantom Vision Plus

Fotografie si filmare drona cu preturi incepand de la 350 lei si includ editarea foto sau video.

Daca nu iti permiti o drona sau nu ai timp sa inveti sa o pilotezi, poti inchiria o drona de la noi. Noile tehnologii iti permit o viziune din aer la un pret mic fata de zborul cu elicopterul.

Clientii nostri o folosesc pentru

  locatia unui santier, pentru imobiliare sau pentru evenimentul lor, pentru monitorizare si securitate, evenimente sportive si agricultura.

  inchiriere drona cluj

  Drona are o capacitate de zbor de aproximativ 20 de minute dupa care necesita schimbarea bateriilor si poate fi controlata la o distanta de maxim 700m in camp deschis. Camera din dotare are stabilizare electronica pentru a reduce vibratiile si filmeaza la rezolutie Full Hd sau face poze de 14mp.


  drona de inchiriat

  Nu este recomandata folosirea pe timp de ploaie sau vant de peste 50km/h.

  Serviciul nostru de inchiriere drona functioneaza simplu pentru tine, ne dai un mail sau ne suni, ne spui locatia si ora si durata serviciilor, iar noi venim si fotografiem sau filmam cu drona produsul sau evenimentul tau, dupa care editam si livram materialele in maxim 2 zile lucratoare.

  Pretul inchirierii este pe ora si incepe de la 350 lei.

  Pachetul pentru nunta este negociabil si incepe de la 400 lei in zona judetului Cluj si poate fi folosita oriunde este spatiu deschis.