Videoblog pentru mirese – Candybar

Posted on sâmbătă, aprilie 4th, 2015

Cu sau fara candy bar? Aceasta este intrebarea noastra. Daca esti un fan al dulciurilor si vrei sa ti surprinzi invitatii atunci da, la nunta ta trebuie sa fie un candy bar atractiv si diversificat. Ne place sa inducem idea de paradis al deserturilor la fiecare dintre evenimentele noastre, insa incercam sa avem grija ca si aceasta zona sa spuna povestea nuntii voastre.

Daca aveai impresia ca acest bufet in aranjam purs si simplu la voia intamplarii in ziua nuntii atunci te ai inselat amarnic. Lafel ca si celelalte elemente de decor din sala nuntii, candybar ul este organizat cu mare atentie in agencia noastra. Impreuna cu tine degustam si facem o schita cat ami exacta iar apoi trimitem varianta finala a acestei mese de mare importanta a eveimentului tau. Alegem cu atentie culorile potrivite cu cele de decor si ne asiguram ca imaginea pe care tu o ai in minte e aceeasi cu ceea ce vei avea la nunta ta.

Daca suntem tot la acest capitol al dulcegariilor, noi mai avem o sugestie pentru tine. Daca esti o fana a dulciurilor nu trebuie sa te limitezi la un simplu candybar. Iti recomandam sa duci mai departe conceptul nostru si sa oferi fiecarui invitat o parte din el in forma de marturie personalizata.