Videoblog pentru mirese-coafiura

Posted on marţi, octombrie 29th, 2013

Daca vrei o nunta memorabila trebuie sa stii satreci peste clisee. Noi te sfatuim sa renunti la tiparele nuntilor care se regasesc peste tot si sa incerci sa strecori mereu elemente neconventionale dau cu bun gust.

Sa incepem cu inceputul: la fiecare nunta exista, desigur, o mierasa, de cele mai multe ori imbracata in alb, si doua , trei, patru sau chiar mai multe domnisoare de onoare aproape identice. Stiu ca iti doresti ca in albumul tau de nunta sa se regaseasca aceasta imagine de film cu voi insa.. cum va evidentiati voi, de fapt, fata de restul mireselor cu domnisoarele de onoare perfect asortate? Cum va puteti voi face cu adevarat memorabile? Prin coafiura!

Recomandam mireselor coafiuri lejere, rafinate, actuale si cat mai naturale. coafura o alegem cu mireasa in functie de tema nuntii, de stilul rochiei, fizionomie, statura, de volumul de par. Sa si pregateasca parul cu tratamente de hidratare, sa si tunda varfurile daca e nevoie. Nu recomandam mireselor schimbarile radicale de look, atat tunsoare cat si culoare, si sa fie pe cat se poate cum sunt ele in viata de zi cu zi, sa nu mearga prea departe de aceasta imagine.

Cand mireasa ne cere sa executam o coafiura dintr o poza incercam sa pornim de la stilul din imagine si sa creeam ceva impreuna de comun accord, si in general pozele ne ajuta sa ne dam seama cum se percep ele in ziua nuntii. Ca si ultim sfat recomandam mireselor sa si programeze proba inainte de ziua nuntii si sa fie cat mai naturale.