Videoblog pentru Mirese ep 3

Posted on joi, octombrie 2nd, 2014

In noul episod videoblog pentru mirese vom vorbi despre decoratiunile de nunta si despre detaliile care transforma in totalitate orice locatie. Elementele de decor vor face ca orice nunta sa para desprinsa dintr-o poveste. Odata ce ati stabilit tematica si culorile nuntii, va va fi usor sa va hotarati si asupra decorului. Cel mai important e ca el sa se potriveasca perfect cu conceptul pe care l-ati stabilit de la bun inceput alaturi de organizatorul nuntii voastre.

Totul porneste de la un concept bine pus la punct. Dupa ce event-planner-ul a facut cunostinta cu viitorii miri, el le face cateva propuneri de concepte de nunta care crede ca s-ar potrivi cu stilul si personalitatea celor doi. E foarte important ca mirii sa se hotarasca de la bun inceput asupra unei tematici sau macar asupra uneigame de culori care sa predomine in intreaga sala.

De asemenea, noi le mai recomandam mereu mirilor sa aleaga pe cat posibil si o tematica, pentru ca o acest tip de eveniment va fi cu siguranta unul original si memorabil, atat pentru ei cat si pentru invitatii lor. Ideile pentru decorare vor veni constant, de la cele mai simple la cele mai extravagante, insa doar viitorii insuratei vor fi cei care trebuie sa faca alegerea finala si sa hotarasca ce simt ca e reprezintativ pentru povestea lor de dragoste.

Odata stabilita ideea de baza a evenimentului, ne va fi mai usor sa incepem sa creem. Vom studia posibilitatile de decorare a locatiei si vom selecta doar acele decoratiuni care pot transmite atmosfera nuntii pe care cei doi si-o doresc.

Elementele de decor sunt cele care pot pune in valoare locatia aleasa, sau, din contra, pot distruge farmecul locului, de aceea este foarte important sa va consultati inainte cu un event planner specializat. Din experienta nuntilor anterioare, el va va putea sfatui cel mai bine cum sa aranjati cu bun gust decoratiunile in sala si in ce anume merita sa investiti. Va va recomanda culorile cele mai potrivite, va va spune care e trend-ul anului in aceasta indistrie a nuntilor, va fi atent la lumini, volume, nuante si detalii.

Frumosul nu trebuie sa fie neaparat costisitor! Event plannerul va face tot posibilul sa foloseasca doar bugetul pe care l-ati stabilit impreuna, intr-un mod cat mai creativ.Pe langa faptul ca va crea o poveste armonioasa intre zona de la intrare, masa mirilor si mesele invitatilor, event plannerul va exploata din plin si decorul din zona de candy bar, dar acest aspect il vom trata mai detaliat intr-un alt episod din cadrul videoblogului nostru.

agentia StyleCorner