Videoblog pentru Mirese ep. 5: machiaj

Posted on vineri, noiembrie 7th, 2014

Pentru ca mireasa sa arate impecabil in ziua nuntii e nevoie o planificare atenta si detaliata a look ului ei. De aceea organizatorul evenimentului dar si specialistii cu care obisnuim sa colaboram o supun pe viitoarea mireasa unei analize clare si concrete.

Ea va primi toate sfaturile de care are nevoie in mod personalizat si va primi parerile noastre la modul cel mai sincer. Dupa o discutie cu noi si dupa probele pe care le vom planifica impreuna, orice mireasa va stii ce o avantajeaza si ce nu o pune in valoare, in functie de tendinte dar si de personalitatea si preferintele ei. In videoblogul nostru vom analiza fiecare prba prin care trece orice mireasa pentru a fi sigura ca imaginea din ziua nuntii e aceeasi cu cea pe care a visat sa o aiba din totdeauna.

Astazi vom incepe cu proba de machiaj. Machiajul unei mirese este diferit de machiajul de zi , de aceea proba de machiaj este obligatorie din punctul nostru de vedere. Machiajul poate schimba in totalitate o persoana care obisnuieste sa adopte un mod normal un look natural, fapt pentru care event plannerii nostri recomanda ca proba machiajului sa fie facuta din timp. Specialistii in machiaj se vor ocupa de ten si de imperfectiunile fetei ca la carte, insa zonele care se vor accentua raman la latitudinea miresei. Unele prefera ca ochii sa fie accentuati, altele vor sa aibe o culoare mai stridenta pe buze, insa proba de machiaj este cea care va da verdictul final.

Ca in orice machiaj culoarea ochilor miresei e foarte importanta in alegerea produselor ce se vor folosi.

Miresa noastra de azi are ochii caprui, deci make-up artistul nostru nu i va impune o anumita gama de culori pentru pleoape, ci mai degraba va tine cont de preferintele cromatice ale miresei. Pentru ca rochia alba de mireseasa este foarte permisiva, mireasa noastra a ales sa si asorteze machiajul cu buchetul care l a ales deja.

Aceasta a fost proba de astazi, continuam traiectoria noastra cu alte probe prin care va trece fiecare miresa care se va lasa pe mainile noastre.