Videoblog pentru mirese episodul 6

Posted on vineri, noiembrie 28th, 2014

Am vorbit despre rochia de mireasa, coafiura, machiaj si manichiura iar acum a venit momentul in care ne vom opri asupra accesoriilor pentru mirese. Accesorizarea trebuie studiata atent in functie de tipul de rochie pe care mireasa a ales sa o poarte dar si in functie de tematica si cromatica nuntii. Clasicul va avea mereu un farmec aparte, insa daca va doriti un look memorabil va recomandam sa indrazniti sa iesiti putin din tipare.

Voaletele sunt realizate cu foarte mult drag , pentru ca nu veti gasi aici un model lafel cu celalalt, toate modelele sunt unicat, lucrate manual si sunt o alternativa a voalului. Bineinteles ca foarte multe mirese isi doresc un voal lung, acel voal care e sofisticat, merge foarte bine pentru biserica, pentru sesiunea de fotografii de nunta, dar pana la urma trebuie sa ne gandim ca voi miresele trebuie sa va simtiti foarte comfortabil, asadar daca va alegeti asa un accesoriu pentru mireasa, o voaleta va veti simti mult mai confortabil si veti putea dansa.

De asemenea accesoriile pe care eu le realizez, voalul este detasabil. Asta inseamna ca voi puteti sa aveti voalul la cununia civila, la cununia religioasa si la petrecere puteti sa va scoateti voalul plasa si sa aveti doar accesoriul. El poate fi folosit pe orice tip de coafiura si la orice stil de rochie. Trebuie doar sa ti placa materalele din care ele sunt facute si pana la urma sa ti se potriveasca tie ca si femeie.