Videoblog pentru mirese – episodul 8 invitatii de nunta

Posted on duminică, martie 29th, 2015

Am vorbit despre toate pregatirile inaintea unei nunti, insa nu am spus nimic referitor la cum iti vei anunta invitatii ca urmeaza un eveniment important in viata ta. O invitatie la nunta trebuie sa convinga cu adevarat, trebuie sa fie in ton cu conceptul nuntii si sa reflecte intrutotul personalitatea mirilor.

La urma urmei invitatia de nunta este primul lucru cu care invitatii vor intra in contact si cu siguranta va trebuie sa se ridice la nivelul evenimentului tau. Cand alegi invitatiile pentru nunta deja stii ca totul este cat se poate de real, Da! chiar vei face pasul cel mare si da! trebuie sa dai de veste celor dragi intr un mod cat mai unic si personalizat posibil.

Alegerea este destul de dificila pentru ca trebuie sa reflecte foarte bine nu doar personalitatea ta, dar si a sotului tau. Sa nu uitam ca ele trebuie facute in stilul nuntii voastre cu detalii sau accesorii potrivite cu viitorul eveniment. Le recomandam mereu mirilor sa si imagineze idea de nunta ca pe o carte care trebuie scrisa iar invitatiile ar trebui sa fie cea mai buna prezentare pe scurt care ar putea o face ei. Puteti alege din modele simple, clasice sau chiar ceva neconventional e sa i surprindeti placut pe invitatii vostri si sa le areti un teaser cat mai apropiat de ce vor vedea la nunta.

Probabil ca momentul in care event plannerul va pune in fata un teanc imens de modele va veti simti pierduti intr o mare de printuri. Cum sa faci o alegere dintr o paleta atat de larga? Cum sa faci sa nu exagerezi si sa nu transformi totul pe ultima suta de metri intr um mare kitsch? Care sa fie cea mai potrivita alegere cand ai la dispozitie atatea fonturi, schite, texturi sau culori. Pentru a ti usura decizia vei avea alaturi si event plannerul, ins aalegerea finala trebuie sa fie doar a voastra.

Cartoanele alese de miri variaza in functie de gusturile fiecarui cuplu. Ele pot sa fie mate, sidefate, texturate, din hartie reciclata, invitatiile se accesorizeaza cu panglica satinata sau de catifea, cu brosa. Ca si tehnica folosim serigrafia, embosarea pentru initialele mirilor De asemenea, mai putem pune pentru mici accente cristale Swarovski. Accesoriile deobicei se fac in ton cu invitatia sau in ton cu evenimentul, aici intra numerele de masa, meniurile, cutiutele pentru marturii. Invitatia poate ilustra povestea lor de dragoste si sa i faca mai cunoscuti invitatiilor, sau pot sa fie o mica parte din decoratiunile ce urmeaza sa fie la eveniment