Videoblog pentru mirese – muzica la nunta

Posted on miercuri, iunie 25th, 2014

Am tot vorbit pana acum despre partea vizuala a nuntii, dar nu am amintit despre ceea ce se va auzi la locatie.

Muzica are o importanta majora la orice eveniment, dar cand vine vorba de nunta ea devine extrem de importanta: O nunta memorabila este o nunta la care lumea a dansat. Daca muzica nu este aleasa bine si nu se potriveste cu evenimentul, riscam sa avem o nunta mediocra in ciuda eforturilor noastre de planificare si organizare.

In cazul in care santeti hotarati sa chemati un dj, lucrurile stau relativ simplu. Dupa cateva discutii si niste priviri aruncate asupra playlistului obisnuit al unui dj, va veti putea da seama usor care este stilul lui si va veti putea hotari daca este potrivit sau nu cu nunta voastra.

Alegerea va fi una mai dificila daca vreti sa aveti muzica live la nunta voastra.

In functie de preferintele mirilor credem ca repertoriul cvartetului nostru se pliaza foarte bine pe momentul de inceput al nuntii, atunci cand invitatii intra in sala, dar cantam si la servirea felurilor de mancare sau dupa primirea tortului in sala. Totul este la latitudinea mirilor.

De ce credeti ca miri ar trebui sa cheme o formatie de camera care sa cante live la nunta?

Credem ca este foarte important sa ai o formatie de camera si anume un cvartet sa cante live la nunta ta doarece emotia este una mult mai puternica si in acelasi timp datorita genurilor pe care noi le avem in repertoriu ei isi pot personaliza piesele asa incat sa auda ce le place.

Prin abordarea gradata a repertoriului credem ca aducem eleganta si intregim atmosfera nuntii.