Fashion

Fotografia de fashion se adreseaza expunerii hainelor si a accesoriilor vestimentare.

Un fotograf de fashion trebuie sa acorde mare atentie detaliilor sa fie un bun portretist sa poata lucra in echipe mari, este unul dintre cele mai competitive genuri de fotografie.
Un fashion designer poate apela la serviciile unei agentii pentru a primi un pachet complet pentru shooting. Echipa noastra colaboreaza cu modele si cu agentii de moda si va poate oferi shooting uri de studio si outdoor atat in Cluj, tara si strainatate.

Toate serviciile foto pot fi insotite de albume fotocarte, albumele incepand cu dimensiunea 10x10cm (10x20cm deschis) si continuand pana la 30x40cm (30x80cm deschis), dimensiunea maxima pentru hartia fotografica. Tipul de coperta ramale la alegerea dumneavoastra, puteti alege dintr-o gama larga de materiale din piele naturala sau material sintetic – imitatie de piele, poza imprimata pe coperta sau chiar o combinatie de fotografie cu material din piele sau material sintetic. Pachetele foto pentru modele sau book sunt complet personalizabile – aveti posibilitatea de a decide stilul si fotografiile din interiorul albumului.