Portret

Fotografie de portret

Serviciile foto de portret se adreseaza persoanelor care doresc sa realizeze un set de fotografii de neuitat in conditii excelente atat in studio cat si afara si efectuate de personal profesionist; dar in acelasi timp se adreseaza si modelelor care doresc un photo book sau caselor de moda, creatorilor vestimentari, videochat, agentiilor de publicitate care doresc realizarea de shooting uri. Ne adresam de asemenea cuplurilor, familiilor, copiilor, absolventilor sau formatiilor muzicale.

Consideram ca alegerea locatiei pentru sedinta foto este extrem de importanta pentru a defini cat mai bine persoana pozata. In aceasta alegere este de indicat sa luati in considerare look-ul final pe care il urmariti de la fotografii si compatibilitatea in asocierea modelului, persoanei pozate, cu locul respectiv in scopul realizarii unui portret reusit.

Un fotograf de portret trebuie sa acorde atentie speciala pesonalizarii shooting ului foto pentru a scoate in evidenta trasaturile si personalitatea fiecaruia.

Toate serviciile foto de portret pot fi insotite de albume foto carte, incepand cu dimensiunea 10x10cm (10x20cm deschis) pana la 30x40cm (30x80cm deschis). Tipul de coperta ramale la alegerea dumneavoastra, puteti alege dintr-o gama larga de materiale din piele naturala sau imitatie, poza imprimata pe coperta sau chiar o combinatie de fotografie si material din piele sau imitatie.