videograf social media
0
loading...
Cameraman eveniment corporate Cluj

evenimente,video,filmari

Videograf eveniment corporate Cluj

In acest articol vom vorbi cum poti face ca filmarea video a evenimentului corporate a companiei dvs sa fie un real succes.

Vom vorbi despre tipuri de evenimente, despre tehnici de filmare si sfaturi.

Sunt 3 feluri in care poti folosi continut video in evenimentul business:

Folosirea filmarilor in timpul evenimentului Deschiderea evenimentului cu un video Filmare eveniment pentru a l folosi dupa ce acesta s a incheiat

Datoria videografilor de eveniment business este de a comunica brand ul companiei, a explica prin imagini produse sau servicii sau de a captura event ul in stil reportaj. Documentarea evenimentelor corporate are ca scop folosirea lor pe platforme de socializare, networking, pot fi folosite in scop de vanzare, de a creste comunitatea in jurul firmei sau pot folosi drept proof of work.

Productia video porneste mult inaintea evenimentului, necesita o planifiecare detaliata si amanuntita atat din partea firmei cat si din partea studioului nostru.

In timpul evenimentului se pot filma urmatoarele tipuri de video:

Filmare conferinta

Conferintele sunt cel mai des intalnite tipuri de eveniment. In general se face un video highlights in care se arata prin imagini momentele importante ale evenimentului. In general este folosit pentur a atrage noi participanti in urmatoarele editii. Se poate filma si integral si transmite live pe social media sau posta pe site ul companiei.

Petreceri private sau corporate

Filmarea poate servi ca o amintire placuta pentru clienti sau angajatii firmei. In acest caz se opteaza pentru o filmare gen highlights in care sunt surprinse momentele frumoase, interactiunile intre oameni, speech urile.

Video lansare produs

Filmare lansare produs are ca scop vanzarea. Poate fi folosita pentru a creste comunitatea din jurul brandului. Produsul sau serviciul poate fi prezentat unor potentiali clienti in scopul instruirii sau a vanzarii. Un cameraman trebuie sa execute filmarea conform indicatiilor clientului, filmarea este dinamica si cat mai bine slefuita.

Team Building

Filmarea in timpul team building ului are ca scop amintirea lui asa cum s a intamplat, poate sa amuze, sa creeze legaturi mai puternice intre angajati. Focusul in acest caz sunt oamenii si interactiunile dintre angajatii unei firme.

Eveniment live streaming

Streaming live pe social media (linkedin, facebook,youtube) sau pe platforme de gaming gen twitch, sau pe site ul clientului. Se poate filma cu o camera sau mai multe, screen recording sau casting, se foloseste un mixer video si audio. Este un gen de filmare care necesita multa parte tehnica video. Se recomanda minim 2 cameramani. Filmarea se poate inregistra si preda si dupa eveniment.

Tehnici de filmare eveniment

Filmare prezentare istoric comanie. Se arata cum s a ajuns in momentul de fata. Se realizeaza videoul inainte de eveniment si se prezinta publicului.

Filmare timelapse in care invitatii se aduna in sala, se arata numarul mare al participantilor cum umplu sala si iau loc. Se poate folosi ca introducere sau deschidere a evenimentului.

After movie sau clip highlights este un rezumat al evenimentului. Filmarea si editarea este dinamica, atentia privitorului trebuie pastrata pe toata durata filmuletului. Se poate folosi muzica si parti din sunetul original al evenimentului.

Continului video este un instrument puternic de a transmite informatii. Un videograf de eveniment stie sa si adapteze tehnicile de filmare pentru orice tip de eveniment la care participa

Cateva exemple de filmari de tip eveniment facute de catre epic studio:

Portofoliu