Epic by Dan Rotea
0
loading...
Cameraman social media

video,instagram,youtube,filmari,studio

Videograf Social media

Social media ofera un reach potential enorm de clienti. Continutul video este super important pentru a avea engagement mare audientei. Suntem o firma de videografi din brasov si te putem ajuta sa integrezi partea de video content ca si strategie de marketing. Videourile noastre pot fi de tip viral, vanzari, explicative, boost sau construiesc comunitati.

Suntem specializati in content video de scurta durata, de impact mare, targetat, viral, pentru retelel sociale ale dumneavoastra. Orice video are un scop, poate sa faca conversie websiteului, poate impresiona sau informa, genera lead uri, sau pur si simplu sa amuze.

Instagram, facebook , tiktok si youtube tot mai mult promoveaza continutul video. Youtube si tiktok sunt la ora actuala cele mai hot in materie de video online. Prin Youtube poti atrage audiente adica clienti, poti vinde, toate cu ajutorul videoului. Exemplele noastre constau in videouri de tip reclame, comericale, pe care le am conceput clientilor fizici cat si companiilor.

Echipa noastra de cameramani sau videografi si editori video a lucrat cu corporatii, companii mici si mijlocii cu sediile in cluj si brasov, si cu influenceri.

Sfaturi care duc la un video de succes:

Calitatea si detaliile sunt importante.Firmele au ocazia expunerii la o audienta foarte mare pe social media. Dar clientii sunt obisnuiti sa fie spamati de reclame iar asteptarile lor sunt mari. De aceea o idee buna este ca videoul sa nu para din primele secunde ca o reclama, ci sa para genul de content video la care ei se asteapta de la aplicatia pe care o folosesc.

Alegerea platformei de difuzare este iar importanta. Audienta de pe facebook nu este aceeasi ca si pe instagram. Fiecare platforma are anumite video cerinte si specificatii pentru video. Formatul video ales influenteaza distributia, profitul sau reactiile. Cunoasterea audientei clientului ajuta la conceptul videourilor. O audienta tanara cauta un video de tip mai dinamic, iar o audienta mai in varsta apreciaza un continut mai serios si clasic.

Generarea de lead uri de catre influenceri si social media este imensa. Intr adevar roi urile nu sunt asa de mari ca si in cazul campaniilor clasice, dar pentru construirea unei comunitati si mentinerea ei, campaniile de social media sunt cel mai puternic tool in arsenalul unei firme.

Contentul video trebuie optimizat pentru social media, majoriatea utilizatorilor acestor platforme intra de pe mobile. Videourile trebuie comprimate pentru a fi redate usor pe social media, o buna parte din detaliile fine sunt pierdute. Continutul video vizionat pe telefon dupa parerea noastra are un impact scazut asupra utilizatorului. Din cauca marimii reduse a ecranului o mare parte din detailii, rezolutie, texturi, culori, sunet de cele mai multe ori sunt reduse drastic. Vizionarea pe telefon a continutului video a influentat modul de filmare si editare intr un punct in care imaginile sunt reduse doar la partea de impact si dinamica. Cel mai usor ar fi sa comparam imaginea din cinema (scenariu perfect pentru vizionarea videorilor) si cu un telefon.

Felul in care sunt filmate clipurile pentru aceste aplicatii mobile este unul foarte diferit de cel clasic. Este un mod de filmare mai rapid, nu se investeste prea mult timp in compozitie, incadrari, lumina si edit. De multe ori aceste ,,greseli,, sunt voite, se incearca a se imita un setup low budget, care sa para handmade de catre un influencer, pentru a oferi credibilitate.

Portofoliu