Proiecte video


Exemplele noastre constau in materiale realizate pentru diverse firme din Romania si din strainatate. Video de prezentare al unui produs sau serviciu de toate formele si marimile. De la spatii de lucru si birouri pana la bijuterii de cativa centimetri. Fiecare video trebuie conceput de la zero cu un concept pregatit pentru afacerea ta. Echipa noastra de profesionisti video face tot posibilul sa gaseasca unghiurile si ideile care pun in valoare produsul tau. Editarea si atentia de detalii este cruciala, de aceea toate videourile beneficiaza de revizii pana videoul final este asa cum iti doresti. Studioul nostru este unul mobil, colaboram cu spatii mari de productie, ne deplasam si la biroul clinetului si avem si spatiu de studio fizic cu lumini si aparatura necesara filmarii. Clinetul impreuna cu videograful stabilesc punctele forte ale serviciului sau produsului. Colaboram cu modele, stilisti si avem un portofoliu care ne recomanda.

 • toate
 • firme
 • evenimente

Cameraman, clipuri si video

Videografii nostri creeaza imagini care comunica clar functionalitatile si arata produsul sau serviciul in actiune. Va oferim un serviciu eficient care vinde de fiecare data. Chiar daca ai un produs complex cum ar fi o bijuterie sau mancare, nu exista un mediu mai usor de prezentare decat materialul video. Avem peste 10 ani de experienta cu produsele, colaboram cu designeri grafici care te pot ajuta cu imaginea brandului. Suntem un studio de videografie full service si ne ocupam de tot ce inseamna promovare prin video: de la concept pana la materialul final pentru social media sau site sau tv. Optimizam materialele pentru un timp scurt de incarcare si redare fidela a imaginilor. In partea de concept sau script, facem un storyboard si vi l prezentam inainte de filmari. In script se prezinta modele, locatie, efecte si la final elemente grafice. Prin productie video poti explica orice Unele concepte sunt imposibil de prezentat prin cuvinde sau fotografii. Materiale educationale, testimoniale, animatii, orice productie video prin succesiunea rapida a imaginilor poate ilustra orice concept sau idee ai de prezentat publicului. Un demo video sau video de promovare poate avea ca target afaceri sau consumatori. Filmarile pot fi folosite la prezentari tv, pitch de vanzare, reclame tv si social media, broadcast live.
Asiguram un pachet complet de productie ce include:


Modele profesionale

Colaboram cu actori de toate varstele si cu fotomodele ale agentiilor, makeup artists, hair stylists, set designers, pentru ca videoclipul sa aiba un look cat mai credibil, fresh si actual.

Scenariul filmului

Venim cu mai multe propuneri de scenarii video, iar clientul alege scenariul preferat. Acesta poate fi scris sau ilustrat sau compus din clipuri stock video sau poze. Vocea clipului o asiguram tot noi si poate fi in romana, maghiara, germana si engleza.

filmare

Echipa noastra asigura si live broadcasting on-site precum si studio mobil la locatia clientului, lumini si sunet, drona video si macara. Dispunem de mai multe camere video, lavaliere pentru voce si mixer video care poate face streaming pe social media. Filmarea se poate realiza in slow motion, normal sau timelapse

Productie

Post productia materialelor de la partea de imagine pana la sunet si optimizarea lor pentru social media sau website, youtube. Editorii nostri aleg tehnici care sa faca materialul cat mai dinamic, catchy. Aici intra editarea, selectarea clipurilor relevante si post procesarea, mixarea sunetului, colorizarea.

Echipa video

Suntem o echipa de digital artists pasionati de arta cu scopuri practice si comerciale.


Echipament video si audio

Camere video si sisteme de stabilizare.


 • nunta macara

  Macara video

  Avand o lungime de 5m si cap motorizat, asigura o acoperire larga a evenimentului, necesita un cameraman suplimentar si aprox 30 min pentru montarea ei. Produce cadre cinematice de la inaltime si o miscare lina in toate directiile.

 • sunet profesionist

  Sunet profesionist

  Sunetul este pentru noi lafel de important, iar pentru asta dispunem de microfoane unidirectionale pentru a elimina zgomotul de fundal si microfoane ambientale in cazul in care e nevoie de sunetul de fundal. In unele cazuri lavalierele wireless sunt folosite la filmarile noastre.

 • camere video profesioniste

  Camere si obiective video

  Folosim camere video cu obiective speciale video si anamorphice in cazul in care se doreste o imagine organica. Incercam sa impartim contentul produs in 2 categorii: video si film. Pentru video avem o imagine curata, similara cu cea de la tv, iar pentru film avem setup de lumini, tehnici si obiective speciale pentru film

 • stabilizare video

  Sisteme de stabilizare

  In functie de situatie folosim toate sistemele de stabilizare din industria cinematografica: rig de umar, slider motorizat, gimbal dji ronin s, monopied, trepied

 • drona eveniment

  Drona

  Folosita la filmari aeriene, drona ofera un look unic dintr o perspectiva inalta. Este nevoie de aprobare obtinuta in prealabil cu ora si locatia filmarilor.

Servicii video produs


Tipuri de servicii video ce putem oferi cu preturi aproximative in functie de durata filmarilor si editare: