Proiecte video


Exemplele noastre constau in materiale realizate pentru diverse firme din Romania si din strainatate. Video de prezentare al unui business pe un landing page creste major vanzarile. Un clip poate sa vada, sa explice, sa prezinte sau sa intrige. Simtul vizual este cel mai dominant in zilele noastre, majoritatea informatiei transmise creierului este vizuala

 • toate
 • firme
 • evenimente

Cameraman, clipuri si video

Va oferim o gama larga de materiale video publicitare, documentare sau spot-uri de promovare. Echipa este formata din cameraman, sunetist, asistent, director imagine. Un clip poate ajuta o companie pentru a-si construi identitatea vizuala sau poate folosi drept material jurnalistic in urma unei intalniri de afaceri sau corporate.Daca inca nu ai luat aceasta decizie de a include material video in campaniile tale, iata cateva motive sa o faci: Video creste vanzarile Video de prezentare a businessului pe un landing page creste major vanzarile. Un clip poate sa vada, sa explice, sa prezinte sau sa intrige. Simtul vizual este cel mai dominant in zilele noastre, majoritatea informatiei transmise creierului este vizuala Videoul mareste increderea Increderea este la baza vanzarilor in publicitate. O firma ce are pe langa text, fotografii si video, ofera clientilor incredere prin implicarea necesara realizarii de continut video. Odata cu aparitia influencer marketing ului, o companie poate sa ajunga direct la cumparatori prin influenceri care recomanda pe calea video anumite produse. Ajuta la seo Cu ajutorul videoului, poti urca in rank la majoritatea motoarelor de cautare cum ar fi google. Textul, imaginile si videoul ajuta la cresterea in ierarhia rezultatelor pe google. Diversitatea continutului de pe pagina ta web este importanta pentru seo. Nu uita, daca ai ajuns sa citesti asta, inseamna ca este eficient :) Prin productie video poti explica orice Unele concepte sunt imposibil de prezentat prin cuvinde sau fotografii. Materiale educationale, testimoniale, animatii, orice productie video prin succesiunea rapida a imaginilor poate ilustra orice concept sau idee ai de prezentat publicului. Incurajeaza share urile pe social media. Impactul video fiind mai mare decat a pozelor, oamenii sunt mai inclinati sa distribuie prietenilor materialul tau.
Asiguram un pachet complet de productie ce include:


Modele profesionale

Colaboram cu actori de toate varstele si cu fotomodele ale agentiilor, makeup artists, hair stylists, set designers, pentru ca videoclipul sa aiba un look cat mai credibil, fresh si actual.

Scenariul filmului

Venim cu mai multe propuneri de scenarii video, iar clientul alege scenariul preferat. Acesta poate fi scris sau ilustrat sau compus din clipuri stock video sau poze. Vocea clipului o asiguram tot noi si poate fi in romana, maghiara, germana si engleza.

filmare

Echipa noastra asigura si live broadcasting on-site precum si studio mobil la locatia clientului, lumini si sunet, drona video si macara. Dispunem de mai multe camere video, lavaliere pentru voce si mixer video care poate face streaming pe social media. Filmarea se poate realiza in slow motion, normal sau timelapse

Productie

Post productia materialelor de la partea de imagine pana la sunet si optimizarea lor pentru social media sau website, youtube. Editorii nostri aleg tehnici care sa faca materialul cat mai dinamic, catchy. Aici intra editarea, selectarea clipurilor relevante si post procesarea, mixarea sunetului, colorizarea.

Echipa video

Suntem o echipa de digital artists pasionati de arta cu scopuri practice si comerciale.


Echipament video si audio

Camere video si sisteme de stabilizare.


 • nunta macara

  Macara video

  Avand o lungime de 5m si cap motorizat, asigura o acoperire larga a evenimentului, necesita un cameraman suplimentar si aprox 30 min pentru montarea ei. Produce cadre cinematice de la inaltime si o miscare lina in toate directiile.

 • sunet profesionist

  Sunet profesionist

  Sunetul este pentru noi lafel de important, iar pentru asta dispunem de microfoane unidirectionale pentru a elimina zgomotul de fundal si microfoane ambientale in cazul in care e nevoie de sunetul de fundal. In unele cazuri lavalierele wireless sunt folosite la filmarile noastre.

 • camere video profesioniste

  Camere si obiective video

  Folosim camere video cu obiective speciale video si anamorphice in cazul in care se doreste o imagine organica. Incercam sa impartim contentul produs in 2 categorii: video si film. Pentru video avem o imagine curata, similara cu cea de la tv, iar pentru film avem setup de lumini, tehnici si obiective speciale pentru film

 • stabilizare video

  Sisteme de stabilizare

  In functie de situatie folosim toate sistemele de stabilizare din industria cinematografica: rig de umar, slider motorizat, gimbal dji ronin s, monopied, trepied

 • drona eveniment

  Drona

  Folosita la filmari aeriene, drona ofera un look unic dintr o perspectiva inalta. Este nevoie de aprobare obtinuta in prealabil cu ora si locatia filmarilor.

Servicii video


Tipuri de servicii video ce putem oferi cu preturi aproximative in functie de durata filmarilor si editare: