Video tutorial


Video tutorial sau explicativ este un gen de filmare care prin natura sa variata necesita cunostinte vaste in domeniul videografiei. Acest gen de filmare poate fi tehnica, artistica, sa prezinte un produs software gen saas , pot fi folosite elemente de motion graphics, 3d, screencast.

Clientii nostri in cautarea unui videograf sau studio ne aleg pentru varietatea mare de stiluri de video si imagine pe care o oferim.

Prezentarea de functionalitati a unui produs, a unui serviciu, a unui feature video se poate face prin filmare propriu zisa, prin animatie, prin modelare 3d, sau o combinatie a acestora. Studioul nostru este specialist in filmari directe a produselor, cu scenariu prestabilit, cu actori, intr un spatiu controlat, un birou sau fabrica cu luminile noastre aduse la locatia firmei dumneavoastra.

 • toate
 • firme
 • evenimente

Cameraman, clipuri si video

Prezentarea video a unui software este realizata prin multiple tehnici de screencast, screen capture, greenscreen, animatie, 3d, motion tracking,

De precizat este ca nu avem studio in bucuresti, studio ul nostru este in brasov si cluj si facem deplasari in bucuresti din brasov. Studioul nostru mobil contine lumini, fundaluri, sunet si bineinteles camere 4k.

Ca inspiratie si stil avem reclamele apple, cu un ton modern, experimental, engaging, dinamic.

Aceste reclame pun accent mare pe relatia dintre om si produs, asa ca oamenii sunt prezenti in reclamele si videourile noastre.


Asiguram un pachet complet de productie ce include:


Modele profesionale

Colaboram cu actori, influenceri, voiceover artists, persoane obisnuite toate varstele si cu fotomodele ale agentiilor, makeup artists, hair stylists, set designers, pentru ca videoclipul sa aiba un look cat mai credibil, fresh si actual.

Scenariul filmului

Venim cu mai multe propuneri de scenarii video, iar clientul alege scenariul preferat. Acesta poate fi scris sau ilustrat sau compus din clipuri stock video sau poze. Vocea clipului o asiguram tot noi si poate fi in romana, maghiara, germana si engleza.

filmare

Echipa noastra asigura si live broadcasting on-site precum si studio mobil la locatia clientului, lumini si sunet, drona video si macara. Dispunem de mai multe camere video, lavaliere pentru voce si mixer video care poate face streaming pe social media. Filmarea se poate realiza in slow motion, normal sau timelapse

Productie

Post productia materialelor de la partea de imagine pana la sunet si optimizarea lor pentru social media sau website, youtube. Editorii nostri aleg tehnici care sa faca materialul cat mai dinamic, catchy. Aici intra editarea, selectarea clipurilor relevante si post procesarea, mixarea sunetului, colorizarea.

Echipa video

Suntem o echipa de digital artists pasionati de continut video cu scopuri practice si comerciale.


Echipament video si audio

Camere video si sisteme de stabilizare.


 • nunta macara

  Macara video

  Avand o lungime de 5m si cap motorizat, asigura o acoperire larga a evenimentului, necesita un cameraman suplimentar si aprox 30 min pentru montarea ei. Produce cadre cinematice de la inaltime si o miscare lina in toate directiile.

 • sunet profesionist

  Sunet profesionist

  Sunetul este pentru noi lafel de important, iar pentru asta dispunem de microfoane unidirectionale pentru a elimina zgomotul de fundal si microfoane ambientale in cazul in care e nevoie de sunetul de fundal. In unele cazuri lavalierele wireless sunt folosite la filmarile noastre.

 • camere video profesioniste

  Camere si obiective video

  Folosim camere video cu obiective speciale video si anamorphice in cazul in care se doreste o imagine organica. Incercam sa impartim contentul produs in 2 categorii: video si film. Pentru video avem o imagine curata, similara cu cea de la tv, iar pentru film avem setup de lumini, tehnici si obiective speciale pentru film

 • stabilizare video

  Sisteme de stabilizare

  In functie de situatie folosim toate sistemele de stabilizare din industria cinematografica: rig de umar, slider motorizat, gimbal dji ronin s, monopied, trepied

 • drona eveniment

  Drona

  Folosita la filmari aeriene, drona ofera un look unic dintr o perspectiva inalta. Este nevoie de aprobare obtinuta in prealabil cu ora si locatia filmarilor.

Servicii video produs


Tipuri de servicii video ce putem oferi cu preturi aproximative in functie de durata filmarilor si editare: