Amintiri de o viata!
Afla mai mult

Portfoliu

O selectie de fotografii si filmari de nunta.

love story belis lac

Love story

Radu si Crina la Belis

filmare nunta vintage cort

Video Highlight

Selectie de Clipuri

Trash the Dress

Cheile Turzii

album nunta

Albume nunta

Albume si dvd video nunta

fotograf sighisoara

Jeffrey si Andrada

Trash the dress Sighisoara

Nunta

Vintage in Botosani

fotografie in strainatate

Bart & Sofie

Wedding in Belgium

fotografie in strainatate

Anabela & Calum

Engagement in the mountains

Preturi


Preturi pachete servicii foto video nunta.

Servicii

Alegerea unui fotograf nunta tine de gusturi si de buget. Fotografierea si filmarea unei nunti ramane peste ani ca o amintire a unui moment important din viata dumneavoastra, iar alegerea unui fotograf si cameraman este esentiala in acest sens. Suntem pregatiti sa va oferim servicii foto video de nunta complet personalizate care sa surprinda energia si emotia acelei zile in imagini de neuitat. Solutiile noastre foto video pentru nunta voastra sunt complet flexibile dupa cerinte si nevoi, acoperind fiecare etapa a nuntii dumneavoastra: sedinta foto inainte de nunta (love story), pregatirea mirilor, cununia civila, cununia religioasa, sedintele foto din ziua nuntii, receptia si sedinta foto video de dupa nunta (trash the dress). Albumele fotocarte ale mirilor sau pentru nasi/parinti sunt de diferite dimensiuni si complet personalizabile, mai multe detalii si poze gasiti pe pagina de blog.


Informatii

Cum se desfasoara colaborarea cu echipa noastra.

 • Stabilim o intalnire

  Ne trimiteti un mail cu data nuntii voastre si cu detalii legate de nunta si ce doriti de la noi iar noi va trimitem o oferta personalizata si stabilim o intalnire pentru a va putea arata produsele si a ne cunoaste.

 • Semnarea contractului

  Stabilim in cel mai mic detaliu colaborarea. Aici discutam despre orarul nuntii, va dam sfaturi, putem vorbi despre aparatura fotografica, cum editam partea de video, si in general modul nostru de abordare a unui eveniment.

 • Nunta

  Vom fi prezenti pe intreaga durata a nuntii indiferent de ora la care ea incepe. Pentru o nunta de noapte, in general fotografii si cameramanii percep o taxa suplimentara de 10%

 • Alegerea materialelor foto-video

  La maxim 1 sapt dupa nunta veti primi fotografiile editate pe mail. Apoi ne intalim si discutam despre dimensiunea albumelor, coperti, piese de funtal pentru filmare, alegeti parti care doriti sa le eliminati din video si cel mai important alegeti fotografiile pentru albumul vostru si al nasilor sau parintilor.

 • Predarea
  Pachetelor
  Foto Video!Oferim servicii foto video pentru nunta dumneavoastra atat in Cluj Napoca cat si in restul tarii sau strainatate.
O galerie mai extinsa cu fotografii de nunta gasiti si la sectiunea de blog
Camerele cu care lucram sunt Canon 5d mark II atat pentru fotografiere cat si pentru filmare.